بهترین حلیم ارومیه

حلیم یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایران است که در شهرهای مختلف به روشهای متنوعی طبخ میشود. از جمله این حلواها، حلیم ناب زنجان یکی از بهترین و خوشمزهترین حلواهای ارومیه است که از آن به عنوان نذری در مراسمات مذهبی و مراسمهای خاص استفاده میشود.
مواد لازم
- آرد سفید قنادی: 200 گرم
- آرد نخودچی (دلخواه): 50 گرم
- پودر قند: 125 گرم
- کره: 65 گرم
- روغن مایع: 50 گرم
- پودر هل: 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه
- آماده کردن مواد: ابتدا آرد سفید قنادی و آرد نخودچی را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.
- افزودن کره و روغن: کره و روغن مایع را به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی بپزید تا همگی به خوبی مخلوط شوند.
- افزودن پودر قند و پودر هل: پودر قند و پودر هل را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را به آرامی بپزید تا رنگ و طعم مناسبی پیدا کند.
- تزئین و سرو: حلیم را به شکلهای مختلفی تزئین کرده و به میز آورید.
حلیم ناب زنجان با بافت ترد و طعم شیرین، یکی از بهترین دسرهای سنتی ایرانی است که هر کسی که از آن لذت میبرد، به آن علاقه خاصی دارد.